Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει»!....Πατριωτ........



«Η Ελλάδα έχει πετύχει έναν ιστορικό άθλο: Μέσα σε μια τετραετία, περίπου κυβερνήθηκε από τρεις πρωθυπουργούς ανδρείκελα: ΓΑΠ, Παπαδήμος, Σαμαράς (ο ένας χειρότερος από τον άλλο)!!!
Και δύο κυβερνήσεις συναινετικής, τοκογλυφικής κακουργίας: Την Παπαδήμια (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ) και τη σημερινή (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), η μία χειρότερη από την άλλη!!!
Το κύριο χαρακτηριστικό κάθε κυβέρνησης και κάθε πρωθυπουργού ήταν τούτο: Να ξεπεράσει τους προηγούμενους στους ρυθμούς λεηλασίας του ελληνικού λαού και του ξεπουλήματος της χώρας, να τους ξεπεράσει στη βαθμολογία του ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ…
Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να τους κερδίζει όλους στη …στροφή. Είναι τέτοια η φόρα που έχει πάρει που τον ολοκληρωτικό αφανισμό της Ελλάδας τον ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ σαν ΑΦΕΤΗΡΙΑ της ύπαρξής της!!!
Το νέο ευρηματικό σποτάκι του είναι: «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει»!!!
ΤΩΡΑ που δίνει τη χαριστική βολή στο λαό της Ελλάδας και στην ελληνική κοινωνία «ΞΕΚΙΝΑΕΙ» η Ελλάδα: Τέτοια παράκρουση δωσίλογης αυθάδειας…
Ο Σαμαράς, σαν κουρδισμένο μηχανάκι, κράζει: «Άνοιξε ο δρόμος για την ανάπτυξη και για να ξεχρεώσει η χώρα»!!!
Και όμως συνεχίζουν να πανηγυρίζουν, με επαρμένο δωσιλογισμό, τα κυβερνητικά ανδρείκελα για τη νέα δόση, η οποία θα ανοίξει το «δρόμο της ανάπτυξης»(!): Το ίδιο που λένε για κάθε δόση και αντί για «ανάπτυξη» βαθαίνει η χρεοκοπία και σφυρηλατούνται νέες αλυσίδες ΥΠΟΤΑΓΗΣ μας στους τραπεζίτες και τοκογλύφους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: