Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

έχουμε ξοδέψει σχεδόν 100 ΔΙΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤ....................

Οι εξοπλισμοί της τελευταίας 30ετίας αντιστοιχούν σε πάνω από το 1/3 του συνολικού μας χρέους: έχουμε ξοδέψει σχεδόν 100 δις για να καταβαραθρώσουμε οικονομικά τη χώρα μας, να γιγαντώσουμε τη διαφθορά και να τρώμε τις σάρκες της χώρας μας συντηρώντας τριβές με τις γειτονικές χώρες, πρόσφορες για εσωτερική πολιτική εξαργύρωση. Επιπλέον, συντηρούμε περισσότερους στρατηγούς (ανώτατους αξιωματικούς κάθε βαθμού) από τη Γερμανία και σχεδόν όσους και οι ΗΠΑ. Με την αποστρατεία τους, στελεχώνουν τις κλαδικές αποστράτων των κομμάτων εξουσίας, και επηρεάζουν και την πολιτική ζωή."



Τα στοιχεία Κρατικού Προϋπολογισμού 
Σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό (Π/Υ) του 2011, οι δαπάνες για το Υπουργείο Άμυνας προβλέπεται να ανέλθουν στο 4,1% του Προϋπολογισμού. Είναι δηλαδή μειωμένες (ως ποσοστό του Π/Υ) μόλις κατά 0,3% από τον αντίστοιχο Π/Υ του 2009 (4,4% του Π/Υ του 2009, πληρωμές). Το πιθανότερο είναι ότι στο τέλος του έτους θα είναι αυξημένες, καθώς μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010 (30/9/10) οι βεβαιωμένες πληρωμές ήταν 6,5% του Π/Υ του 2010.
Αντίστοιχα και οι δαπάνες για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εμφανίζονται το ίδιο διάστημα αυξημένες. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν 2,7% του Π/Υ του 2010 (πληρωμές) όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το 2009 ήταν 1,7% (πληρωμές) ενώ η πρόβλεψη για το 2011 είναι 1,7% του Π/Υ του 2011 που μάλλον θα ξεπεραστεί και αυτή.
Για το 2010 (με βάση τον προϋπολογισμό) και την εκτίμηση του ΑΕΠ από την ΕΛΣΤΑΤ το ποσοστό των αμυντικών δαπανών είναι το 2,7% του ΑΕΠ της χώρας.
Την τελευταία 15ετία
Όπως προκύπτει από τη βάση δεδομένων του SIPRI η Ελλάδα, αθροιστικά για τα τελευταία 15 χρόνια, είναι ο έκτος (6) μεγαλύτερος εισαγωγέας όπλων παγκοσμίως.Πάνω από την Ελλάδα βρίσκονται η Τουρκία, η Ταϊβάν, η Νότια Κορέα, η Ινδία και η Κίνα, χώρες με πολλαπλάσιο πληθυσμό και έκταση.
ΠΟΥ  ΠΑΝΕ   ΟΛΑ  ΑΥΤΑ   ΡΕ  ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ 
ΜΕ  ΤΟΣΑ   ΟΠΛΑ   ΘΑ  ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΜΕ    ΟΛΟ  ΤΟ  ΠΛΑΝΗΤΗ     ΠΑΤΡΙΩΤ................. 
ΤΥΧΑΙΟ   ΔΕ   ΝΟΜΙΖΩ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,

Δεν υπάρχουν σχόλια: