Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Προκαταβολική ευθύνη σε μελλοντική... δολοφονία. ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤ.........

Η  κυβέρνηση, ανέχεται να κατηγορούνται – και κατηγορεί η ίδια – κοινοβουλευτικά κόμματα για προκαταβολική ευθύνη σε μελλοντική... δολοφονία. Είπε στο Mega ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, «αγανακτισμένος» από το γιαούρτι που εκσφενδόνισε εναντίον του την περασμένη εβδομάδα... ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ (σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα»):
 
«Αυτή η πρακτική οδηγεί στη δολοφονία μου και ο κ. Τσίπρας θα έχει μεγάλη ευθύνη για οποιαδήποτε πράξη γίνει εναντίον μου. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τα επεισόδια; Και ξέρετε γιατί δεν το λένε. Διότι είναι οι ίδιοι και αυτό είναι το πολιτικό τους πρόσωπο».
 
Χθες, ακόμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, μιλώντας στη ΝΕΤ, κάλεσε τον υπεύθυνο Τύπου του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτη να καταδικάσει... εκ των προτέρων τις επιθέσεις (!) που θα υποστούν τα κυβερνητικά στελέχη στις 25 Μαρτίου. Άλλο εκπληκτικό σημείο, το οποίο γεννά σαφέστατα ερωτήματα:
 
Πώς γνωρίζει ότι κυβερνητικά στελέχη θα δεχτούν επιθέσεις στις εορταστικές εκδηλώσεις;
 
Πώς αφήνει να εννοηθεί πως γνωρίζει εκ των προτέρων ότι αυτές θα εκδηλωθούν από στελέχη συγκεκριμένου πολιτικού φορέα; Σε άλλη περίπτωση, υποθέτω, θα καλούσε όλους τους πολιτικούς φορείς και κόμματα να πράξουν το ίδιο!
 
Πώς είναι δυνατόν, μιμούμενος απολύτως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης (με τα περί «δολοφονίας» του), να καλεί εκ των προτέρων πολιτικά κόμματα σε απολογία για αδικήματα που δεν διαπράχθηκαν;
 
Πώς είναι δυνατόν να «ομολογεί» ότι, ενώ «γνωρίζει» πως κυβερνητικά στελέχη θα δεχτούν επιθέσεις, η κυβέρνηση είτε αδυνατεί να τις αποτρέψει είτε θα επιτρέψει αυτές να εκδηλωθούν;
 
Πώς είναι δυνατόν να στήνεται εκ των προτέρων ένα τέτοιο σκηνικό προβοκάτσιας από επίσημα κυβερνητικά χείλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: