Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Γιορτή Ρίγανης 2017

ΓΙΟΡΤΗ ΡΙΓΑΝΗΣ - ΚΟΚΚΟΡΑΣ 2017

Ο Σύλλογος των Απανταχού Κοκκοραίων <<Ο Προφήτης Ηλίας>> με χαρά σας προσκαλεί στην Γιορτή της Ρίγανης η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου στον Κοκκορά. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

 • Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων 
Συνεχίζουμε για 12η χρονιά να έχουμε την ευθύνη και την χαρά να δεχτούμε τα εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας και να τα παρουσιάσουμε στους παρευρισκόμενους. 
Ελπίζουμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους παραγωγοί από ολόκληρο το Δήμο Γορτυνίας! 
Στόχος μας είναι η ουσιαστικη στήριξη της αγροτικής παραγωγης γι' αυτό η συμμετοχη στην έκθεση θα είναι δωρεάν για όλους τους παραγωγους. 
Θεωρούμε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούν και (μελλοντικά) να συνεργαστούν ομάδες παραγωγών, γεγονός το οποίο θα είναι ωφέλιμο για όλους. 

Καλούμε όλους τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6988082790 (Βούλγαρη Λένα) και 6944275661 (Σεφερλής Δημήτρης).

 • Ενημέρωση-Συζήτηση 
Θέμα της φετινής γιορτής είναι: «Βιολογική Καλλιέργεια και Πιστοποίηση». 
Καλεσμένοι μας θα είναι ο κος Μαθιόπουλος Κώστας και ο κος Αλβενιώτης Κωνσταντίνος. Θα γίνει εκτενής αναφορά σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, με έμφαση στην καλλιέργεια της ελιάς, δεδομένου ότι κατέχει εξέχουσα θέση στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας αλλά και σε συνέχεια του περσινού αφιερώματος στην βράβευση του γορτυνιακού ελαιολάδου. Παλαιοί αλλά και νέοι επίδοξοι καλλιεργητές θα λάβουν ενδιαφέρουσες και πρακτικές γνώσεις για την μετατροπή της παραγωγής τους σε βιολογική, και πως θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη πιστοποίηση. 
Αναφορά θα γίνει στα οφέλη των οργανωμένων ομάδων παραγωγών. 
Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 20:00.

 • Παραδοσιακό Γλέντι 
Η βραδιά θα κλείσει με χορούς και τραγούδια από το συγκρότημα του Κώστα Πετρή. 

Μετά τιμής, 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: